Ραδιοφράγματα – Εκδήλωση

Τη Κυριακή 1 Απριλίου στη κατάληψη του Παπουτσάδικου στο Χαϊδάρι(Δαβάκη 20) στις 18.00,το αυτοδιαχειριζόμενο διαδικτυακό ραδιόφωνο Ραδιοφράγματα,θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέματικη την «Καταστολή στο διαδίκτυο«.  Στην εκδήλωση θα προβληθούν δύο ταινίες: «Steel this film II» και «Τι είναι η συμφωνία ACTA». Θα ακολουθήσει συζήτηση σχετικά με την θεματική της εκδήλωσης.  

Κάλεσμα από στέκι Ουλαλούμ (Χαλκίδα)

*ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ* *Εσπευσμένα καλούνται σε δίκη τα πέντε άτομα που συνελήφθησαν στη Χαλκίδα επειδή διαμαρτύρονταν κατά την επίσκεψη του προέδρου της ʽʼδημοκρατίαςʼʼ Κάρολου Παπούλια στη γιορτή των ʽʼθεοφανείωνʼʼ. Η δίκη θα γίνει στη Χαλκίδα στις 30 Μαρτίου 2012. Θα είμαστε όλοι εκεί! Καμία δίωξη στους συλληφθέντες! […]

Αλφαγνωστήριο . Σήμερα »Τρία κείμενα για την αυτομείωση στην Ιταλία του ΄70» Μέρος Α

Ανάγνωση από την μπροσούρα »Το σπιτι των κλεφτών» της πρωτοβουλίας απο κατάληψη Πραποπούλου Γενάρης του 2011. Κυριακή 18 Μαρτίου στις 9μμ και καθε Κυριακή !!!

Παρουσίαση γραμμάτων του αναρχικού Gabriel Pombo da Silva

Η εκπομπή «Τι Απαλλοτρίωσες Σήμερα?» θα παρουσιάσει την Τετάρτη 14 Μάρτη στις 20.00 κάποια από τα γράμματα του αναρχικού Gabriel Pombo da Silva, ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές για πάνω απο 24 χρόνια.

Νέα εκπομπή

Κάθε βράδυ απο Δευτέρα εως Παρασκευή (εκτός Τετάρτης) απο τις 12 εως τις 3 το πρωΐ ακούστε την εκπομπή «Μαύρη είν η νύχτα…» με μουσική και ελεύθερη θεματική προσαρμοσμένη στα μηνύματα των ακροατών. Παρέα για τις πρώτες δύσκολες ώρες της νύχτας..

Aνακοίνωση του αυτοδιαχειριζόμενου ραδιοφώνου Ραδιουργία 88FM

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑΣ 88FM Η Ραδιουργία 88FM δημιουργήθηκε πριν από 3 χρονιά περίπου από την ανάγκη κάποιωνανθρώπων για ελεύθερη έκφραση, αντι-πληροφόρηση, επικοινωνία αλλά και δημιουργία.Αυτό πήγασε μέσα από τον ολοκληρωτισμό των θεσμικών Μ.Μ.Ε., κρατικών – ιδιωτικών που έκτος από το να διαστρεβλώνουν, να λασπολογούν, να εκφοβίζουν και να προπαγανδίζουν τη θέση […]