Αλφαγνωστήριο 30/6/2013 10μμ

Ανάγνωση μπροσούρας από την Συνέλευση αναρχικών για τη σύνδεση των αγώνων μέσα στην κοινωνία φυλακή. Με κύρια θεματική »Κοινωνικοί αγώνες και συλλογική ταυτότητα στην μεταπολίτευση». Στο δεύτερο μέρος » η αλληλεγγύη ως δομικό στοιχείο της οικοδόμησης δικτύων και κοινότητα αγώνα».

Hχογράφημένη μετάδοση του 1oυ Athens Antifa League

Το ηχητικό αρχείο της μετάδοσης του 1ου Athens Antifa League, ανέβηκε στην σελίδα «Ηχητικό Αρχείο» και μπορείτε να παρακολουθήσετε και τις δύο μέρες της τελικής φάσης του αντιφασιστικού αυτοοργανωμένου πρωταθλήματος σε μαγνητοσκόπηση.

Αρχείο εκπομπών

Ανέβηκε στην σελίδα «Ηχητικό Αρχείο» η ηχογραφημένη κουβέντα με συντρόφους από Χιλή και Βραζιλία για το αναρχικό κίνημα στην Νότια Αμερική. Η ηχογράφηση έγινε από το Contra Info στις 13 Μάη 2013 και η ηχητική επεξεργασία ολοκληρώθηκε από τα Ραδιοφράγματα.

Πρόγραμμα Δευτερας 17/6

Δευτέρα 17/6 6μμ Κουβέντα με συντρόφους από Χιλή και Βραζιλία για το αναρχικό κίνημα στην Νότια Αμερική. Η ηχογράφηση και μετάφραση έγινε από το Contrainfo και η τελική επεξεργασία και μετάδοση του ηχητικού από τα Ραδιοφραγματα. Θα μεταδοθεί η ελληνική μετάφραση και μετά η πρώτη ηχογράφηση σε αγγλικά και ισπανικά. Και τα δυο ηχητικά θα μπουν […]

Ζωντανή μετάδοση των playoffs του 2ου Antifa League 15-16/6

Το Σαββατοκύριακο 15-16/6 στις 17:00, θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί και τελικοί αγώνες του πρωταθλήματος Antifa League, σε Αμπελόκηπους (πλ. Βέμπο) και Πολυτεχνειο (προάυλιο).  Το αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο των Ραδιοφραγμάτων θα στήσει ραδιοφωνικά τους φασίστες στα..11 βήματα και θα καλύψει σε ζωντανή μετάδοση τους αγώνες του πρωταθλήματος ενάντια σε κράτος και εξουσία. Κατα την διάρκεια της μετάδοσης […]

Αναμετάδοση εκπομπής «Ιερά εξέταση» από 1431am

Tην Πέμπτη 13/6 στις 16:00 θα αναμεταδοθεί η εκπομπή «Ιερά εξέταση» από το αυτοδιαχειριζόμενο ραδιοφωνικό σταθμό 1431am, στην οποία θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία μέσα από την φυλακή με τον αναρχικό Κώστα Σακκά. Η φωνή του συντρόφου πρέπει να φτάσει παντού. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Σχετικά με την μετάδοση της αντικατασταλτικής συναυλίας 9/6 στην Νίκαια

Δυστυχώς αξεπέραστα τεχνικά προβλήματα και κακή σύνδεση στο ίντερνετ, δεν μας επέτρεψαν να μεταδώσουμε την συναυλία ζωντανά αλλά ούτε να  ηχογραφηθεί.

Αντικατασταλτική συναυλία 9/6 στην Νίκαια και ζωντανή μετάδοση της

Την Κυριακή 9/6 στις 20:00 στην πλατεία Κρίνης της Νίκαιας, θα πραγματοποιηθεί συναυλία ενάντια στην καταστολή. Τα Ραδιοφράγματα θα καλύψουν ζωντανά ραδιοφωνικά στο διαδίκτυο την συναυλία. Θα υπάρξουν συνεντεύξεις με συλλογικότητες απο τα δυτικά προάστια της Αθήνας καθώς και με τις μπάντες που θα παίξουν. Τηλέφωνο επικοινωνίας με το στούντιο : 6943795075 email: radiofragmata@espiv.net

Αυτοδιαχειριζόμενος ραδιοφωνικός σταθμός των εξεγερμένων στην Τουρκία

Ο σταθμός του εξεγερμένων της Τουρκίας. Ονομάζεται Gezi Radio και εκπέμπει στους 101,9 απο το πάρκο Γκέζι που βρίσκεται υπο κατάληψη. Παρακάτω ένα μικρό κείμενο του σταθμού «..Εξεγερθήκαμε για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω και είμαστε εδώ στο πάρκο Gezi. Δοκιμάζουμε κάθε μέρα την δυνατότητα μας να δράσουμε, να οργανωθούμε, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες συλλογικά. […]

Αναβολή εκπομπών την Κυριακή 9 Ιουνιου

Οι  εκπομπές της Κυριακής αναβάλλονται λόγω της ζωντανής μετάδοσης της συναυλίας ενάντια στην καταστολή στην Πλατεία Κρήνης στην Νίκαια από την συλλογικοτητα «Μπλόκο στην εξουσια»