Σήμερα στα ραδιοφράγματα!

Στις 3μμ »Αντίλαλος στο μεντρεσέ».. 17 τραγούδια του πρόδρομου τσαουσάκη Στις 8μμ η εκπομπη »μαύρα υπονοούμενα» αναβάλλεται και στην θέση της ακούστε την ηχογραφημένη κουβέντα με τον γιωργο καραμπελα (συγγραφέας του βιβλίου ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΕΩΝ 1974-1985) από την εκπομπή »Κραυγές από τα κελιά» του 98fm.

Νέα ηχητικά στο »αρχείο εκπομπών»

Η δυο εκπομπές του »Αλφαγνωστηρίου» με την έρευνα για το ρόλο της CIA στην δολοφονία Μπελογιάννη και το ρόλο των αμερικανών-άγγλων κτλ στην Ελλάδα μετά τον 2ο ΠΠ ανέβηκε στην σελίδα »αρχείο εκπομπών» για κατέβασμα ,ακρόαση και μοίρασμα!

Η »εκπομπή πολίτης του κόσμου» σταματά.

Ο Πολίτης Του Κόσμου από σήμερα παύει να είναι ενημερωτική εκπομπή στα Ραδιοφράγματα αλλά θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά σαν Ενημερωτική Σελίδα εδω https://www.facebook.com/PolitisTouKosmou?fref=ts Καλούς αγώνες σύντροφοι! Καλή αντάμωση στους δρόμους!

Βιβλιοπαρουσιαση στον χώρο πολύμορφης δράσης αναρχικών Ζαίμη 11 Εξάρχεια

Ένα εκπληκτικό βιβλίο ,για μια σημαντική προσωπικότητα του αναρχικού κινήματος παγκοσμίως. πρώτη φορά ένα βιβλίο για την Βολτερίν στα ελληνικά. Να ειστε ολοι εκει! (κάντε κλικ στην εικόνα για περισσότερα)

Φυλακές Δομοκού : Νέα ανακοίνωση των κρατουμένων της πτέρυγας Ε1 (τύπου Γ)

Οι κρατούμενοι της Ε1 ειδικής πτέρυγας (Γ τύπου) των φυλακών Δομοκού, σε τηλεφωνική επικοινωνία πριν από λίγο, μας ζήτησαν να δημοσιοποιήσουμε νεότερο κείμενό τους, με το οποίο γνωστοποιούν την αναστολή των κινητοποιήσεών τους και τη δέσμευσή τους για συνέχιση του αγώνα, μετά από την έγγραφη απάντηση που έλαβαν από τον υπουργό Δικαιοσύνης. Η ανακοίνωση έχει […]

Νεκρός κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού- ανακοίνωση κρατουμένων

Δήλωση των κρατουμένων της πτέρυγας Ε1 των ειδικών φυλακών τύπου Γ, αυτής της φυλακής μέσα στη φυλακή, του Δομοκού Εμείς οι κρατούμενοι, που ζούμε και πεθαίνουμε σαν ζώα σε αυτές τις φυλακές – αποθήκες ανθρώπων, καταγγέλλουμε αυτούς που δημιούργησαν αυτές τις φυλακές, με πρώτο υπεύθυνο τον πρώην υπουργό Αθανασίου. Αυτοί οι κύριοι ξόδεψαν τεράστια ποσά, […]

Νέα ενημέρωση για εκπομπές

Την Δευτέρα που μας έρχεται 9/2/2014 ακούστε τις νέες μας εκπομπές »Metal Attack» και »Σφαίρα στο μυαλό της εξουσίας» !! Από τις 6 μέχρι και τις 10 το βράδυ συντονίσου εδώ!! (οι εκπομπές θα είναι ηχογραφημενες μέχρι να μπορέσουμε να μεταδώσουμε ζωντανά από το νέο στούντιο της κατάληψης Ζαίμη 11 χώρος πολύμορφης δράσης αναρχικών)